TV der bevæger dig

V-formand: Luk dem ind i Venstre igen

Formanden for Venstre i Region Syddanmark, Niels Poulsen, opfordrer nu Venstre i Fredericia til - hurtigst muligt - at trække eksklusionen af fire byrådsmedlemmer tilbage.

Formanden for Venstre i Region Syddanmark opfordrer partiforeningen i Fredericia til at annullere eksklusionen af fire byrådsmedlemmer

De fire medlemmer blev ekskluderet onsdag aften af Venstres bestyrelse i Fredericia, fordi de ikke ville støtte Thomas Bankes tilbagevenden som borgmester ovenpå sygeorloven.

TV SYD har gennem et par dage forsøgt at få en kommentar fra Venstre formand Jacob Ladingkær, men han har ikke reageret på vores henvendelser.

Eksklusionen er næppe populær i Venstre - og var Lars Løkkes udtalelser torsdag et vink med en vognstang til Thomas Banke, så var det samtidig en underforstået opfordring til Jacob Ladingkær og Venstre lokale bestyrelse om at rette ind.

Medmindre den lokale vælgerforening trækker eksklusionen tilbage, så må de fire ekskluderede byrådsmedlemmer vente til næste ordinære generalforsamling i Venstre i februar, før de igen kan komme ind i varmen.