Væltede lastbiler giver trafik-bøvl fredag

Der er bøvl med trafikken fredag eftermiddag i Syd- og Sønderjylland. Både i Esbjerg, Kolding og ved Vejle er der køer efter uheld.

Flere mindre uheld forstyrrer trafikken i det syd- og sønderjyske fredag eftermiddag.

En lastvogn fyldt med i alt 26 ton kød væltede omkring kl. tre fredag eftermiddag i rundkørslen ved Jernevej og Tjæreborgvej i Esbjerg. Syd- og Sønderjyllands Politi rydder op på stedet. Lastvognen fik overvægt på vej rundt i rundkørslen og væltede. Vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi Ole Aamann fortæller at oprydningsarbejdet nok først er færdigt omkring kl. 21.00 fredag aften. Indtil da er vejen lukket.

På E45 mellem Kolding og Flensborg holdt en lastbil tidligere på eftermiddagen og spærrede højre spor. Også nærmere Kolding på samme motorvej, skete der et uheld, og der gav kø i nordgående retning.

Det har ikke været lastbilernes dag. For også på rute 409 Skanderborgvej ved tilkørslen fra Lindved væltede der tidligere på eftermiddagen en lastbil læsset med kød.

Også mellem Vejle og Aarhus har der i løbet af eftermiddagen været et uheld nær Hedensted, der har givet kø i begge retninger.

Udover uheldskøerne er der stadig vejarbejdskø nær Hylkedal resteplads ved Kolding Syd.

Kør sikkert derude.