Wilbek overvejer sin stilling

I vores udsendelse "overtrådt" på TV Syd Plus klokken 20 giver håndboldlandsholdets træner Ulrik Wilbek udtryk for, at han overvejer at søge andre græsgange.

- Jeg må da indrømme, at jeg sad og læste stillingsannoncer i går. Der var en stilling, jeg syntes, var smadder spændende, og så tænkte jeg, om jeg skal søge den nu, siger Ulrik Wilbek til håndboldmagasinet.

Usikker fremtid

Det er konflikten mellem kvindelandsholdsspillerne og DHF, der gør at Wilbek ikke længere er sikker på, at hans fremtid ligger i håndboldverdenen.

- Fordi Jan (Jan Pytlick, red.) fik at vide for 14 dage siden, at han måske måtte stoppe, fordi der ikke var noget hold. Og hvis det her skal blive ved, så bliver jeg også nødt til at tænke over, om der er en fremtid i håndboldsporten. Så vigtigt og alvorligt er det, siger Ulrik Wilbek.
 
I udsendelsen giver herrenes landstræner udtryk for sin store frustration over ledelsen i dansk håndboldforbund efter den seneste lønstrid mellem kvindelandsholdet og forbundet. Wilbeck siger, han helst vil være landstræner, men han må erkende, at hans job er i fare.