TV der bevæger dig

Bed tysk betjent i hånden

En 42-årig danske bed en tysk betjent i hånden, da han blev anholdt på en kro syd for grænsen. Han blev anholdt for at have kørt hasarderet i spirituspåvirket tilstand.

En tysk betjent blev bidt i hånden af en 42-årig danske under en anholdelse. Foto: Colourbox

Det gik helt galt for en 42-årig dansker, der onsdag aften huserede i Gelting i den østlige ende af Flensborg Fjord. Han var af flere blevet set køre hasarderet rundt i byen synligt påvirket, og det lykkedes også politiet at finde ham på en kro, skriver Flensborg Avis.

Her havde han booket et værelse, og da de tyske betjente vækkede ham, nægtede han alt.

Politiet ville dog have ham med til en blodprøve, og på vej til lægen begyndte han pludselig at slå vildt omkring sig, og da en betjent forsøgte at stække hans arme, bed han til, så betjentens venstre hånd begyndte at bløde.

Derefter beroligede han sig en smule, men kun for en kort bemærkning. På vej tilbage til kroen forsøgte han nemlig at nikke en betjent en skalle, og derfor besluttede ordensmagten at spærre ham inde for natten i detentionen i Flensborg.

Det vidste sig efterfølgende, at den 42-årige dansker havde en promille på 1,6. Manden er nu sigtet for at have kørt spritkørsel og for vold mod embedsmand i funktion, oplyser Flensborg Avis

Efter en kort behandling på sygehuset kunne den bidte betjent fortsætte arbejdet.