TV der bevæger dig

Bombetrussel var falsk alarm

En bombetrussel sent onsdag eftermiddag fik politiet i Flensborg til at gennemsøge et større supermarked med bombehunde. Det viste sig dog at være uden grund.

De ansatte, kunder og beboere i området måtte onsdag aften evakueres. Foto: Karsten Sørensen, Flensborg

Flensborg Politi tog ingen chancer og reagerede hurtigt på en mulig bombetrussel mod supermarkedet Sky-Markt i Apenraderstrasse/Steinstrasse i den nordlige del af Flensborg lidt efter klokken 18 onsdag aften. 

Politiet slog storalarm, evakuerede supermarkedets knap 20 medarbejdere og kunder samt beboelsesejendomme i nabolaget. Bombehunde og specialuddannede hundefører blev tilkaldt for at gennemsøge supermarkedets 2000 kvadratmeter for eventuelle sprængstoffer. Klokken 23.10 blev alarmen afblæst. Der var ingen spor af bomber i forretningen, og alle evakuerede kunne igen vende tilbage til bygningerne, skriver Flensburger Tageblatt.

Læs også Supermarked evakueret efter bombetrussel

Burka-kvinde stadig eftersøgt

Politiaktionen blev sat i værk, da politiet modtog en henvendelse fra et vidne, som havde set en burkaklædt kvinde forlade supermarkedet, mens huns sagde: "Sky, bombe".  Politiet vurderede, der var tale om en så konkret trussel, at det besluttede at sætte massivt ind. 

Flensborg Politi leder stadig efter den burkaklædte kvinde, der satte gang i hele operationen. Det kvindelige vidne, der i første omgang alarmerede politiet, har kun kunne give en ganske sparsom beskrivelse af kvinden iført burka.

Mest sete på tvsyd.dk