TV der bevæger dig

Flensborg fejrer sine danske verdensmestre

Mandag eftermiddag fejrer Flensborg og Handewitt sine fire danske verdensmestre med modtagelse og hyldest på rådhuset i Flensborg.

Anders Zachariassen, der trådte sine første håndboldsko i Vidar Ulkebøl, bliver i eftermiddag hyldet sammen med de tre andre danske verdensmestre på rådhuset i Flensborg. Foto: TV 2

For en uge siden var det stor modtagelse og fejring i København med de traditionsrige pandekager på rådhuset til de danske verdensmestre i håndbold.

I dag bliver de fire danske VM-spillere Anders Zachariassen, Rasmus Lauge, Lasse Svan og Simon Hald, der til dagligt spiller i bundesligaen for klubben Flensborg Handewitt, hyldet af kommunerne Flensborg og Handewitt.

Det sker klokken 14.30 på Flensborg Rådhus, hvor Flensborgs overborgmester Simone Lange og Handewitts borgmester Thomas Rasmussen vil tage imod de fire danske verdensmestre.

De fire norske sølvvindere, der også til daglig spiller i Flensborg Handewitt, bliver også fejret. Det er Torbjørn Bergerud, Magnus Jondal, Magnus Rød og Gøran Søgård Johannessen.

De danske verdensmestre skal også skrive sig ind i Flensborgs gyldne bog.

De to kommuner Flensborg og Handewitt har inviteret alle - både danske, norske og tyske - håndboldfans til fejringen i det omfang, der er plads til i salen på rådhuset i Flensborg.

Mest sete på tvsyd.dk