TV der bevæger dig

To Flensborg-spillere udtaget til dansk OL-trup

Herrehåndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson har lørdag sendt navnene på de 14 spillere og én reserve, der skal repræsentere Danmark ved OL, til DIF.

Henrik Toft Hansen får endnu en slutrunde for Danmark. Til daglig spiller han i Flensborg-Handewitt, men her er han for det danske landshold. Foto: Claus Fisker, Scanpix.

Det danske herrelandshold i håndbold er i denne måned på træningslejr forud for OL i Rio. Og lørdag sendte Gudmundur Gudmundsson så sin trup på 14 spillere og en reserve til Danmarks Idrætsforbund, der officielt skal udtage truppen.

Og i den trup er der fundet plads til to spillere fra Flensborg-Handewitt. Henrik Toft Hansen og Lasse Svan Hansen skal nemlig repræsentere de danske farver ved de olympiske lege.

- Det har været en utrolig svær beslutning. Alle spillerne har kæmpet fantastisk flot for deres chance, og vi har haft nogle virkeligt gode træninger, hvor spillerne alle sammen har vist rigtigt højt niveau, siger landstræner Gudmundur Gudmundsson i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund.

Der var dog mulighed for, at de to Flensborg-spillere kunne have fået følgeskab af en række af deres holdkammerater, da Anders Zachariassen, Kevin Møller og Anders Eggert også var i bruttotruppen. I bruttotruppen var også Lasse Andersson, Bo Spellerberg og Magnus Landin fra KIF Kolding København.

Mest sete på tvsyd.dk