TV der bevæger dig

Haarder-sag er Christiansborg-arrogance

Poul Erik Thomsen, TV SYDs politiske kommentator kalder sagen om Bertel Haarder for Christiansborg-arrogance.

- Hvad han så åbenbart ikke vidste, det var, at der allerede sad en på posten. Det tror jeg nu nok, Bertel Haarder vidste, siger Poul Erik Thomsen. Foto: TV SYD

Selvom det egentlig er Udenrigsministeriet, der står for at ansætte generalkonsulen i Flensborg, så har Lars Løkke Rasmussen blandet sig i processen. Poul Erik Thomsen mener at det er et udtryk for Christiansborg-arrogance.

- Jeg tror, at det her er et udslag af Christiansborg-arrogance, man har simpelthen ikke haft fingeren i jorden og været klar over, hvad man satte i gang, siger Poul Erik Thomsen.

 

Chefen har jo altid ret til at blande sig, men han har åbenbart ikke vidst, hvad han blandede sig i her.

Poul Erik Thomsen

Egentlig er det Udenrigsministeriet, der står for at ansætte generalkonsulen i Flensborg, men Poul Erik Thomsen vurderer, at Lars Løkke Rasmussen har blandet sig.

- Chefen har jo altid ret til at blande sig, men han har åbenbart ikke vidst, hvad han blandede sig i her, siger Poul Erik Thomsen.

Det er meget lidt pænt, det her han har lavet her, Lars Løkke Rasmussen?

Ja det er klart, det ser ikke pænt ud i forhold til Bertel Haarder. I første omgang bliver han skubbet ud som kulturminister. I anden omgang får han stillingen som generalkonsul; hvad han så åbenbart ikke vidste, det var, at der allerede sad en på posten. Det tror jeg nu nok, Bertel Haarder vidste, siger Poul Erik Thomsen.

 

05:21

Se hele interviewet med Poul Erik Thomsen her

Luk video

 

Læs også Generalkonsul fjernet via pressen: Jeg har intet hørt