Harreslev-skole på hårdt arbejde inden finale

6. klassen på Harreslev Danske Skole i Sydslesvig, er netop nu i fuld sving for at forberede sig til regionsfinalen i Smart-Parat-Svar.

Det handler om paratviden, når de danske 6. klasser igen i år kæmper om at blive landets klogeste i konkurrencen Smart-Parat-Svar. Men en af skolerne, der har kvalificeret sig til regionsfinalen i Vejle, ligger slet ikke inden for landets grænser. Den ligger nemlig i Harreslev i Sydslesvig.
Harreslev Danske Skole, har i år kvalificeret sig til regionsfinalen i konkurrencen, og holdet, der består af fem elever, er derfor i disse dage i gang med at forberede sig til konkurrencen. En konkurrence, hvor det almindeligvis er en fordel at have sin daglige gang i det danske.

I alt deltager 12 skoler fra TV SYDs område i regionsfinalen d. 13. januar, hvor vinderklassen går videre til landsfinalen og vinder en tur til Universe.
TV SYD+ sender direkte fra regionsfinalen d. 13. januar klokken 13:30. Men vil du allerede i dag blive klogere på konkurrencen og de Sydslesvigske deltagere, så se med når Naboer besøger Harreslev Danske Skole. Det er på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.