TV der bevæger dig

Købmand tager kampen op med Fleggaard

Den tidligere direktør i Fleggaard Detail, Niels Sterndorff, tager nu konkurrencen op med sin tidligere virksomhed, der sidder på mere end halvdelen af grænsehandlen.

00:27

Niels Sterndorff melder sig ind i kampen om grænsehandlen.

1 af 2

15. juni åbner Niels Sterndorff sin første grænsebutik under navnet Priss i Süderlügum ved Sæd grænseovergang nær Tønder.

- Det er fantastisk, at være tilbage på grænsen og jeg glæder mig til at udfordre de sidste store spillere, der er tilbage, siger Niels Sterndorff med henvisning til, at Fleggaard efterhånden har fået en dominerende rolle i grænsehandlen.

- Vi er jo den lille grænsehandel, der gerne, vil være et prisstærkt alternativ til dem, fastslår han.

Erfaren købmand

Niels Sterndorff forlod Fleggaard i 2009 efter fem år på grund af intern uenighed. Umiddelbart efter vendte han tilbage til Dansk Supermarked som salgs- og marketingdirektør. Han grundlage sin løbebane i Dansk Supermarked, da han var uddannet på Handelshøjskolen i Århus.

Niels Sterndorff er altid parat til at gå til yderligheder, når det gælder markedsføring.

Han vil fejre åbningen af den nye butik over tre dage. Dagen efter åbningen tilbyder han varer for 2.000 kroner til de første 100 kunder, der vil smide tøjet, mens de køber ind. Hvis ingen tager udfordringen op, vil han selv smide kludene.

I Fleggaard-tiden lavede han en reklamekampagne med nøgne kvinder, der sprang ud fra et fly.