TV der bevæger dig

Peger på Anke Spoorendonk som spidskandidat

SSVs landsledelse vil atter pege på Anke Spoorendonk som partiets spidskandidat til landdagsvalget den 6. maj 2012.

Den 64-årige Anke Spoorendonk har repræsenteret det danske mindretal i Landdagen i Kiel siden 1996

Efter lørdagens landsmøde i Husum i det danske mindretals parti, Sydslesvigsk Vælgerforening (SSV) bebudede formanden Flemming Meyer, at SSVs landsledelse atter vil pege på Anke Spoorendonk som partiets spidskandidat til landdagsvalget den 6. maj 2012.

Den 64-årige Anke Spoorendonk har repræsenteret mindretallet i Landdagen i Kiel siden 1996. Før den officielle nominering, der finder sted den 3. marts 2012, får alle SSVs medlemmer for første gang i partiets historie chancen for at bestemme de regionale kandidater til delstatsvalget.

Flemming Meyer selv forsætter som formand for det danske mindretals parti, Sydslesvigsk Vælgerforening (SSV). De 97 delegerede på SSVs landsmøde Husum stemte enstemmigt for den 59-årige skolelærer, der også er medlem af det slesvig-holstenske delstatsparlament, Landdagen. Flemming Meyer har stået i spidsen for partiet siden 2005.

- Jeg glæder mig til den store udfordring at føre SSV gennem både et delstatsvalg og et kommunevalg i de kommende to år. Vores næste stop er landdagsvalget, hvor vi satser på at opnå mindst fem procent og genvinde vores fire mandater, sagde Flemming Meyer efter valget.