TV der bevæger dig

Politiet efterlyser to biler efter stenkast fra motorvejsbro

To efterlyste biler kan have set noget mistænkeligt i forbindelse med stenkast, der kvæstede en dansk kvinde.

Foto: Heiko Thomsen

Læs også Her får du overblik over stenkaster-sagen

Tirsdag aften den 8. maj blev der kastet sten fra en motorvejsbro på A7 ved Baderup, her kom ingen til skade. En halv time senere blev en 58-årig kvinde ramt af en sten, da hun kørte under motorvejsbroen ved Gottrupel på A7 i sydgående retning. Det skete omkring 22.30. Kvinden blev alvorligt kvæstet. 

Nu har politiet i Flensborg udsendt en pressemeddelelse, der efterlyser to køretøjer, som har været i området, hvor det første stenkast fandt sted.

Vidner har set en mørk personbil med tændt katastrofeblink holde i nødsporet kort efter motorvejsbroen på A7 ved Baderup omkring klokken 22 i nordlig retning. Denne bil kan være blevet ramt af sten, eller måske har personerne i bilen set noget mistænkeligt.

Omkring klokken 21.45 er der desuden set en mørk personbil ved broen. Der er er tale om en ikke nærmere bestemt mellemklassebil, der minder om en VW-Golf.

Førerne af begge biler bedes kontakte Politiet i Flensborg på telefon +0049 0461 – 484 0.

Andre personer, der har set noget mistænkeligt i området ved Baderup (Oversee) eller Gottrupel (Handewitt) mellem klokken 21 og 23 bedes ligeledes kontakte politiet. 

Læs også Tysk politi efterlyser video fra livsfarligt stenkast

Læs også Fyns Politi vil kontakte tyske kolleger efter stenkast

 

Mest sete på tvsyd.dk