Lokalt folketingsmedlem tæt på angreb i Paris

Det lokale folketingsmedlem Jesper Petersen (S) er i Paris, og han var tæt på enten et skyderi eller en eksplosion fredag aften.

Paris blev fredag aften igen rystet af en række angreb, som ifølge det franske nyhedsbureau AFP indtil videre har kostet mindst 100 mennesker livet.

Det lokale folketingsmedlem fra Haderslev Jesper Petersen (S) er i Paris sammen med sin kæreste, og de har været tæt på enten et skyderi eller en eksplosion, skriver han på Twitter.

- Efter vi har været på restaurant, er vi på en kort gåtur på vej tilbage til vores hotel. Undervejs hører vi et brag, siger Jesper Petersen til TV2.

Jesper Petersen og kæresten var ikke umiddelbart bevidste om, hvad braget skyldtes, men da de nåede tilbage på deres hotelværelse kunne de se på tv, at der i Paris havde været en række skyderier og eksplosioner. De var dog ikke i fare.

- Men vi er berørte af det og lidt skræmte over at have været så relativt tæt på det, siger Jesper Petersen til TV2.

Det lokale folketingsmedlem siger til TV2, at det var i nærheden af Voltair og Place de la Nation, at han og kæresten høre bragene.

- Mest af alt er det bare forfærdeligt, at det her land og den her by igen skal opleve et angreb, og at så mange mennesker åbenbart er døde, siger Jesper Petersen.

Jesper Petersen er i Paris i forbindelse med, at Folketingets Skatteudvalg på mandag skal besøge OECD i Paris. Han er der nede for at holde lidt ferie inden besøget.

TV  SYD arbejder på at få en kommentar fra Jesper Petersen.