31-årig mand sigtet i sag om omfattende tyveri af rideudstyr

Sigtelsen omfatter indbrud i tre rideklubber, hvor der er stjålet rideudstyr for et betydeligt beløb.

Syd- og Sønderjyllands Politi har sigtet en 31-årig mand fra Kolding Kommune for omfattende tyveri af kostbart rideudstyr.

Den 31-årige blev anholdt torsdag på sin bopæl i Kolding. 

quote

Rideudstyr er generelt dyrt, og i og med at der er stjålet en del i dette tilfælde, er vi pænt oppe i beløb

Henning Marcussen, vicepolitiinspektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi

Han erkender forholdene og er blevet løsladt efter endt afhøring, men der venter manden et retligt efterspil, når efterforskningen er bragt til ende.

En 20-årig kvinde har ligeledes været anholdt i sagen. Hun nægter sig skyldig og er løsladt, men hun er fortsat sigtet i sagen.

Rideudstyr for et stort beløb

Sigtelsen omfatter et indbrud i en rideklub i Toftlund i Tønder Kommune begået natten mellem mandag og tirsdag samt indbrud i to rideklubber i Midt- og Vestjyllands Politikreds for nyligt.

Syd- og Sønderjyllands Politi har gennemført ransagning i forbindelse med efterforskningen og er nu ved at danne sig et overblik over det samlede antal koster.

- Vi har endnu ikke overblik over, om alt er fundet. Det skal efterforskningen vise i den kommende tid, oplyser vicepolitiinspektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Henning Marcussen, og tilføjer, at det sker fra tid til anden, at rideudstyr bliver stjålet.

- Vi skal have de her ting, som er fundet fra de tre indbrud, leveret tilbage til rette ejere, og så skal sagen videre for retten.

Det er endnu for tidligt at gøre det samlede beløb op, men umiddelbart er der tale om rideudstyr for et stort beløb.

- Vi oplyser aldrig beløb, men rideudstyr er generelt dyrt, og i og med at der er stjålet en del i dette tilfælde, er vi pænt oppe i beløb, siger vicepolitiinspektøren.