Dronning Margrethe takker for sympati vist til prins Joachim

Prins Joachim slipper efter lægernes vurdering fra blodproppen uden fysiske skader og mén. Nu takker dronning Margrethe for sympati og støtte.

Efter de seneste dages indlæggelse og behandling på intensivafdelingen på Universitetshospitalet i Toulouse er det nu lægernes vurdering, at Prins Joachim ikke får fysiske følger eller andre mén efter blodproppen, som han natten til lørdag blev opereret for.

Blodproppen i hjernen skyldtes en pludselig dissektion af en arterie, og hospitalets lægefaglige team vurderer, at risikoen for tilbagefald er meget lille, når arterien først er helet.

Prins Joachim forventes snarest at blive flyttet fra intensivafdelingen, men vil fortsat være indlagt i den kommende tid. 
Prins Joachim og Prinsesse Marie takker i en pressemedelelse fra Kongehuset for støtten og de mange varme hilsner, som de har modtaget de seneste dage.

I pressemeddelelsen takker også dronning Margrethe, der siden tirsdag har opholdt sig Gråsten Slot, varmt for al den sympati, som er blevet vist den kongelige familie.