Musikere bag genåbningskoncert: - Vi er måske lidt rustne, men det bliver fedt

Lørdag aften var der kaldt til genåbningskoncert i Møgeltønder. De optrædende kunstnere var før koncerten fuld af forventningens glæde.

Folkene bag genåbningskoncerten i Slotfeltladen - den smukke, gamle lade ved Schackenborg i Møgeltønder - har forberedt sig i flere måneder. For dem handler det om at vise, at der også er et musikliv efter coronaen.

- Det er surealistisk, fordi vi er blevet en lille smule rustne. Vi har været ud at lave en hel masse ting i løbet af det seneste års tid, men ikke det, vi plejer at gøre. Så det her er helt vildt fedt, fortæller arrangøren, Ulrik Bossen, fra GigRec Productions.

Ulrik Bossen er også kendt som manden, der stod for støttekoncerten for Tønder Festival, der blev afviklet i sensommeren 2020.

Mallemuk på scenen til lydprøver før genåbningskoncerten lørdag aften.
Mallemuk på scenen til lydprøver før genåbningskoncerten lørdag aften.
Foto: Jørgen Guldberg, TV SYD

Tre runder musik

Der skal tre omgange kunstnere på scenen i den imponerende ladebygning i løbet af aftenen: Gruppen Mallemuk bestående af Joakim Okkels og Michael Hornhaver Mortensen. 

Sanger og sangskriver Steffen Schulz, der blandt andet har haft stor viral succes med sin sang "Corona i synnejysk børnehøjde", og så kan publikum også glæde sig til at opleve Kasper Buch med band.

- Det bliver godt at komme ud at spille igen. Vi har savnet det rigtig meget, siger musiker Kasper Buch.

Han suppleres hurtigt af sin musikalske kollega fra Mallemuk, Joakim Okkels.

- Publikum, de glæder sig. De er sultne efter musik. Nu er vi klar.