Politiker er ny formand for Tønder Festival

28-årige Mette Bossen Linnet bliver ny formand for Tønder Festival Forening.

Mette Bossen Linnet sidder både i Tønder Byråd og Regionsrådet i Syddanmark for Venstre, og nu udvider hun cv’et med titlen som ny formand for Tønder Festival Forening.

Hun afløser Jan Wilhelmsen, som har været konstitueret formand for Tønder Festival Forening, siden den tidligere formand Bo K. Ludvigsen gik bort i januar 2021.

- Udover at Mette kommer med et stort netværk, har hun også et stort hjerte for Tønder Festival. Vi glæder os i den grad til at samarbejde med Mette, siger Stephan Scheelke, administrerende direktør for Tønder Festival, i en pressemeddelelse.

Glæder sig til at komme i arbejdstøjet

Det har hele tiden været både bestyrelsens og Jan Wilhelmsens hensigt, at valget kun var for en begrænset periode. Han indvilligede i at tage posten, indtil man fandt den rigtige erstatning. Og det valg er nu faldet på den 28-årige Venstrepolitiker, som glæder sig til sin nye rolle.

- Tønder Festival er på mange måder en helt særlig festival med musik i international klasse, en lang historie og stolte traditioner. Og jeg er derfor meget ydmyg i forhold til den tillid, der er vist mig, og glæder mig til sammen med foreningens bestyrelse og de mange dedikerede frivillige at komme i arbejdstøjet og være en del af den gode udvikling, festivalen er i, siger Mette Bossen Linnet, der er et kendt ansigt både i festivalen og i kommunen.

Hun har gennem flere år arbejdet som frivillig og b-leder i festivalens musikerreception. Hun er folkeskolelærer af profession, men bruger store dele af sin tid som politiker og medlem af kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune og Regionsrådet i Region Syddanmark for partiet Venstre.

Årets Tønder Festival finder sted 25. 26. 27. og 28. august.