To biler og tog involveret i jernbaneulykke

To biler og et tog var mandag morgen involveret i en ulykke i Tønder.

Opdateret

Mandag morgen er der sket en ulykke ved jernbaneoverskæringen på Nordre Landevej i Tønder. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

To biler og et tog har været impliceret i ulykken, og vejen er mandag morgen spærret. Strækningen er igen åben mandag kort efter middag.

Der var ni personer i toget, og en person i hver af bilerne. Der er umiddelbart ingen alvorlige personskader i forbindelse med ulykken, oplyser politiet.

Bommen har fungeret

Jernbaneoverskæringen har en bom, hvor billister kan krydse vejen, og den har ikke fejlet i forbindelse med ulykken, fortæller Communication Manager ved Arriva, Martin Gunnar Thenning. 

- Den ene af bilerne har haft bremseproblemer og har forsøgt at undvige toget. Den er så blevet ramt af toget og har også ramt ind i den anden bil, siger han. 

Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane er mandag formiddag på ulykkesstedet. Toget holder fortsat stille på skinnerne.

Bilen, der er kollideret med toget, er blevet ramt i bagenden. Begge førere er blevet taget til sygehuset og har ikke nogle alvorlige skader.

Det drejer sig om tog 5011 mellem Bredebro og Tønder N. Toget var på vej i nordgående retning og er aflyst.