TV der bevæger dig

Annisette og Savage Rose kommer til Tønder Festival næste år

Næste år har du chancen for at opleve en af rockens allerstørste stemmer på Tønder Festival.

Annisette kommer til Tønder Festival 2017.

Annisette Koppel og hendes band, Savage Rose, kommer til Tønder Festival 2017. Det oplyser en stolt kunstnerisk leder af festivalen, Maria Theessink, til TV SYD.

Annisette og Savage Rose er et at de allerstærkeste navne på den danske scene. Jeg er stolt over at præsentere dem på vores festival næste år

Maria Theessink, kunstnerisk leder, Tønder Festival

- Annisette og Savage Rose er et at de allerstærkeste navne på den danske scene. Jeg er stolt over at præsentere dem på vores festival næste år, siger Maria Theessink til TV SYD.

Næste år kan Savage Rose fejre sit 50 år jubilæum. Annisette har været den vilde roses naturlige midtpunkt i alle årene.

Læs også Tønder Festival frister med billige billetter

Læs også Lederne glæder sig over årets Tønder Festival

Tønder Festival har allerede nu lavet aftaler med fem andre navne til næste års festival:

  • Loudon Wainwright III (USA): Han er årgang 1946, sangskriver, skuespiller, Grammy-vinder og far til Rufus og Martha Wainwright. Eneste koncert i Danmark sommeren 2017.
  • Grant-Lee Phillips (USA) :Den 52-årige sangskriver er et stærkt navn på americana-scenen og var tidligere hovedmand i bandet Grant-Lee Buffalo. Eneste koncert i Danmark sommeren 2017.
  • Sara Watkins (USA): Violinist, sanger, sangskriver og guitarist med bluegrass og folk som basis. 35-årige Sara Watkins er topkvalitet. Eneste koncert i Danmark sommeren 2017.
  • Kentaur (DK): Den danske gruppe har på kort tid skabt enorm interesse. Storladne lydlandskaber med inspiration fra soul, pop, elektronisk og klassisk musik.
  • Ìmar (SCO, IRL): Ny kvintet fra Glasgow med medlemmer fra blandt andre Mànran, Rura og Talisk griber fat i den traditionelle irske og skotske musik.

    Tønder Festival præsenterer allerede nu nogle af næste års musikere.

Mest sete på tvsyd.dk