TV der bevæger dig

Tønder Festival tyvstarter

Egentlig starter Tønder Festival først på torsdag, men allerede i dag tyvstarter man på festivalen med musik, dans og andre kulturtilbud.

Tønder tyvstarter festivalen Foto: Pernille Keller Sand

Koncerter, velkomst ved borgmesteren og gang i gågaden. Selvom der er fire dage til, at Tønder Festival starter, så varmer de I Tønder by op til festivalen med konceptet 4+, der skal lokke endnu flere mennesker til byen. Borgmester i Tønder Kommune, Henrik Frandsen (V), byder klokken 15 velkommen til tyvstarten.

- Det er et tiltag, som vi er rigtig stolte af, og det er med til at brande vores by og vores kommune, siger Henrik Frandsen til TV SYD inden han senere i dag byder velkommen.

Skal trække flere gæster til

Idéen, med at tyvstarte festivalen fire dag før, er, at man på den måde kan lokke endnu flere gæster til byen, og at nogle af dem vil blive hængende til festivalen.

Det er et tiltag, som vi er rigtig stolte af, og det er med til at brande vores by og vores kommune

Henrik Frandsen

- Jeg tror, at det dels giver festivalgæsterne en ekstra oplevelse, men også er med til at åbne folks øjne op for, hvad Tønder har at byde på. Det er helt sikkert pengene værd at lave de her fire ekstra aktivitetsdage, siger Henrik Frandsen.

Man kan opleve alle højdepunkterne fra festivalen torsdag-søndag på TV og via liveblog her på tvsyd.dk.

Tønder tyvstarter festivalen Foto: Pernille Keller Sand

Tønder tyvstarter festivalen Foto: Kim Gram

 

Mest sete på tvsyd.dk