TV der bevæger dig

Festival solgte over 14 tusinde billetter

Et program med 4 dages musik er ovre. Tønder Festival fik solgt over 14 tusinde billetter. Nu kan festivalen se tilbage på dage med sol og musik.

Foto: Ole Møller, TV SYD

Foto: Lucas Mæng, TV SYD

1 af 3

Øllene er drukket, teltpælene er trukket op og publikum er gået hjem. Nu hvor Tønder Festival er overstået kan arrangører og frivillige se tilbage på et program med masser af sol og musik.

Festivalen solgte samlet 14.043 billetter, hvoraf 7.983 var partout-billetter, hvilket er 400 flere partout-billetter sammenlignet med året før. De sidste 3.731 billetter var camping-armbånd.

Tønder Festival er da også tilfredse med årets festival, der blev den 45. i rækken.

Læs også Tønder Festival vil være bæredygtig

- Vi er meget tilfredse og glade, og alt er forløbet uden problemer. Vejret var jo i den grad med os, og stemningen på festivalpladsen har været helt i top. Stor tak til publikum, musikere, sponsorer og crew - og til alle vores mange frivillige, som har knoklet i varmen for festivalen, siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

De frivillige kan se frem til en medarbejderfest mandag aften efter flere travle dage. Her vil en lang række af kunstnerne på årets festival optræde.

Læs også Tønder Festival: Ny rekord - udsolgt på alle hylder

Mest sete på tvsyd.dk