Alternativet får sit første byrådsmedlem i Syd- og Sønderjylland

Alternativet får sit første kommunalbestyrelsesmedlem i Syd- og Sønderjylland. Fra torsdag repræsenterer den tidligere SF’er Henrik J. Møller nemlig Alternativet i byrådet i Tønder.

Henrik Møller afløser fra i dag SF’s Søren E. Skov i Tønder Kommunalbestyrelse og vil repræsentere Alternativet. Han er nemlig suppleant for Søren E. Skov, der forlader byrådet på grund af flytning fra kommunen. 

Med Henrik Møllers parti-hop mister SF sin repræsentation, da SF kun fik valgt et enkelt medlem af kommunalbestyrelsen i Tønder. 

Henrik Møller har tidligere siddet i kommunalbestyrelsen og regionsrådet for SF - og var indtil torsdag også formand for SF i Tønder.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til byrådet og være med til at bygge Alternativet op i Tønder og resten af Sønderjylland, siger Henrik Møller i en pressemeddelelse om partiskiftet.

Henrik Møller har i længere perioder været medlem af SF’s hovedbestyrelse og været amtsformand og siden storkredsformand for partiet i Sønderjylland, ligesom han var været folketingskandidat for SF i en årrække.

Tirsdag holder Alternativet møde, hvor der skal stiftes en ny kommuneforening for Alternativet i Tønder Kommune.