Bilist har meldt sig efter døds-ulykke - troede det var et rådyr

En bilist meldte sig sent mandag aften til politiet nogle timer efter, at en knallertkører var blevet kørt og ned og dræbt på Rømøvej vest for Toftlund.

En mand og en kvinde meldte sig mandag aften ved 23-tiden til politiet efter,  at en mand tidligere på aftenen blev fundet død i en grøft på Rømøvej vest for Toftlund.

Syd- og Sønderjyllands Politi havde da i flere timer eftersøgt en hvid Ford Ka, der havde fået revet højre sidespejl af ved ulykken, hvor en mand blev påkørt og dræbt på sin knallert af en flugtbilist.

- Parret har forklaret, at de troede, at  de havde ramt et rådyr, siger vagtchef Henrik Sønderskov, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Ulykken blev anmeldt kort efter kl. 19 af en forbipasserende, som havde opdaget en mand ligge livløs i vejkanten.

Politiet fandt et et afrevet hvidt sidespejl fraen Ford Ka på ulykkesstedet.

Næsten fire timer efter fundet af den dræbte knallertkører henvendte et par sig til politiet og fortalte, at de havde kørt på strækningen i deres hvide Ford Ka - og at den havde skader og bl.a. havde fået revet sidespejlet af.

Parret, der er 45 og 46 år gamle, opholdt sig i området som turister. De har tilbragt natten i politiets varetægt og der skal tirsdag formiddag tages stilling til sagens videre retslige forløb. 

Klik og se mere tv på localeyes.

Det var endnu ikke tirsdag morgen lykkes politiet at komme i kontakt med pårørende til den dræbte mand.