TV der bevæger dig

Deltag i borgermøde fra din egen sofa

I næste uge uge inviterer Tønder Kommune til borgermøde om din og Tønder Kommunes fremtid. Og Tønder-borgerne kan deltage hjemme fra deres egen sofa.

Tønder Kommune indbyder nemlig til virtuelt borgermøde om kommunens fremtid med oplæg på Youtube.

Kom til borgermøde på rådhuset eller hjemme hos dig selv. Tønder Kommune indbyder nemlig til virtuelt borgermøde om kommunens fremtid.

Borgermødet på Rådhuset i Tønder den 1. oktober bliver transmitteret direkte over nettet på samme måde som kommunalbestyrelsesmøderne. Man kan derfor sidde derhjemme eller samles andre steder og følge med.

Og man er ikke begrænset til at være passiv tilskuer, hvis man følger mødet over nettet. Men kan også spille en aktiv rolle og komme i dialog med panelet bl.a. via kommunens Facebook-side.

Facebook-siden bliver fulgt i Byrådssalen under hele mødet, og panelet vil forsøge at besvare så mange af de spørgsmål, der bliver skrevet på siden om aftenens tema. Spørgsmål og kommentarer kan også sendes ind til panelet som e-mail.

Aftenens panel består af udvalgsformændene og en repræsentant for hvert af de partier, der ikke har en formandspost. Lokalredaktør Jens L. Hansen fra JydskeVestkysten er aftenens ordstyrer.

 

Fakta:

Borgermødet om Tønder Visionen finder sted tirsdag den 1. oktober kl. 19-21 i Byrådssalen på Tønder Rådhus. Her er alle interesserede velkomne. Mødet kan desuden følges på nettet via kommunens hjemmeside på http://www.toender.dk/

Spørgsmål og kommentarer kan under mødet sendes til panelet på kommunens Facebook-side på www.facebook.dk/toenderkom eller som e-mail til kommunikation@toender.dk

Tønder Visionen - Kommunalbestyrelsens forslag til Kommuneplanstrategi 2013 - lægger bl.a. vægt på det grænseoverskridende samarbejde, handel og kultur og omstilling til vedvarende energi.

Tønder Visionen er en digital plan og kan findes på kommunens hjemmeside. Den kan læses både på PC, smartphone og tablet. Bemærkninger og forslag kan også sendes online. Forslaget er i høring til den 8. november.

Der er også produceret en kort vide som introduktion til debatten om kommunens fremtid. Videoen kan ses på kommunens hjemmeside og på YouTube.
Du kan også den her: http://www.youtube.com/watch?v=fl7NDbufq80&feature=youtu.be