TV der bevæger dig

Det blev en prinssese...

Kl. 9.35 meddelte hoffet, at prisesse Marie har født en datter. Prinsesse Maries datter vejer 2930 gram og er 49 cm lang.

Storken er landet foran Schackenborg i Møgeltønder.

Den 35-årige prinsesse Marie, der er gift med prins Joachim, blev indlagt på Rigshospitalet i København tirsdag morgen, oplyser kongehuset kommunikationschef Lene Balleby.

- Der er ikke så meget at sige nu, men jeg kan blot sige, at som det ser ud lige nu, så har prinsessen det godt, og hun er blevet indlagt for at føde, siger Lene Balleby

Andet barn

Det bliver prinsesse Maries andet barn, mens Joachim efter familieforøgelsen kan kalde sig far til fire som sin storebror.

Den lille nye prins eller prinsesse får nemlig en storebror, når den nye medlem af den kongelige familie ser dagens lys. Den 4. maj i 2009 fødte Marie en dreng, der senere blev døbt prins Henrik efter sin farfar.

Ottende barnebarn

Og den nyfødte bliver dronning Margrethes og prins Henriks ottende barnebarn.

Foruden prins Joachims børn fra ægteskabet med grevinde Alexandra - Nikolaj og Felix - er de bedsteforældre til kronprins Frederik og kronprinsesse Mary fire børn Christian, Isabella, Vincent og Josephine.