Få gang i eksporten til Tyskland

Tønder Erhvervsforum og kommunen vil hjælpe områdets virksomheder med at komme ind på det tyske marked.

Tønder Erhvervsforum og kommunens erhvervsafdeling har taget initiativ til en eksportdag, hvor erhvervslivets muligheder på det tyske marked står på dagsordenen.
 
Eksportdagen finder sted onsdag den 4. maj i ECCO Center i Tønder, og det er gratis at deltage. 
 
- Tyskland er Danmarks største eksportmarked, og for erhvervslivet i Tønder Kommune er Tyskland et nærmarked lige uden for døren. Det gælder om at udnytte mulighederne. Derfor har vi tilrettelagt et program, som giver et bredt indblik i internationalisering, markedsføring, etablering og muligheder på det tyske marked, siger erhvervskonsulent Christiane Franziska Plischke fra Tønder Kommune.
 
Kontorchef Merete Svendsen fra Udenrigsministeriets Eksportråd orientere om internationalisering og Tyskland som eksportmarked. Merete Svendsen har indtil august 2010 været leder af handelsafdelingen på den danske ambassade i Berlin.
 
Werner Koop, indehaver af et reklamebureau ved Hamborg, giver deltagerne indblik i markedsføring og kulturforskelle og kommer med nyttige tips. Werner Koop har mere end 35 års erfaring med rådgivning af danske virksomheder i Tyskland.
 
Division director Flemming O. Nielsen fra ECCO fortæller om ECCO og virksomhedens eksporterfaringer.
 
Afsluttende bliver der mulighed for at danne netværk hen over grænsen.