TV der bevæger dig

Fakkeltog for Tobias

Ca. 30 pårørende og venner til den dræbte dreng, Tobias,gik i fakkeltog i Øster Højst. Fakkeltoget startede ved huset, hvor familien boede, da drengen døde mandag morgen

01:55

Tobias får ikke længere brug for sin barnevogn. Han begraves på tirsdag. I aften går Øster Højst i fakkeltog for at mindes ham.

1 af 2

Herunder ses billeder fra arrangementet, som var stablet på benene af venner og bekendte til det fængslede par - og til drengens biologiske far.

Flere i bekendtskabskredsen omkring den fægnslede mor og hendes kæreste udtrykte sorg over, at borgerne i Øster Højst ikke havde vist mere medfølelse, da nyheden om drabet kom frem.

Godt nok havde parret kun boet kort tid i byen, men det faldt flere for brystet, at der ikke blevet flaget på halv i byen - og at kun få lagde blomster foran huset.

Begraves på tirsdag

Men i aften håber de pårørende - ikke mindst drengens biologiske far - at flere vil vise deres medfølelse.

Drabet på den kun 15 måneder gamle dreng har fået vennekredsen til at tage afstand fra den 21-årig mor og hendes 29-årige kæreste. De er varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for dødsvold.

I øvrigt er det i dag oplyst, at Tobias skal begraves fra Harte Kirke på tirsdag kl. 11. Moren og barnets far er fra Kolding-området.

Det er også oplyst, at moren - efter råd fra sin forsvarer - har besluttet ikke at deltage i begravelsen.

Se billeder fra Øster Højst her

Mest sete på tvsyd.dk