TV der bevæger dig

Filmede nøgne kvinder i baderum

En tysk turist opholdt sig meget længe i baderummet på Lakolk Strand Camping på Rømø. Han fik i dag en straksdom for blufærdighedskrænkelse, fordi han videofilmede kvinder i det tilstødende baderum, skriver jv.dk.

53-årig tysk turist filmede nøgne kvinder i baderummet på Lakolk Strand Camping. (GoogleMaps)

Den 53-årig mand fra Krefeld-området i Tyskland blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i Sønderborg. Han tilstod at have optaget ca. 30 totos eller videoklip med sin iPhone gennem et hul i væggen mellem mændenes og kvindernes baderum på campingpladsen.

Med tilståelsen var det kort proces, og dommer Karen Thegen gav manden en straksdom på 60 dages fængsel og indrejseforbud i Danmark i seks år, skriver jv.dk.

Ville slette fotos

- Jeg er meget ked af det og helt ude af mig selv, at jeg sidder her i dag, sagde han via en tolk til dommeren, fortæller avisens hjemmeside. Når jeg var kommet hjem, ville jeg have slettet det hele, understregede han.

Manden var alene på campingtur i sidste uge. Han forklarede, at han havde taget billeder, hver gang han var i bad - morgen og aften. Når der ikke var nogen inde hos kvinderne, sad han og ventede til der kom nogen.