TV der bevæger dig

Forstander er færdig på SINE

Bestyrelsen fra Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster oplyser mandag formiddag, at man ikke længere har tillid til, at forstanderparret, René Jacobsen og Conni Schlüter, er de rette til at føre skolen videre. Derfor ophører samarbejdet ophører med øjeblikkelig virkning.

05:26

Forstander René Jacobsen er nu fortid på Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster.

1 af 2

- Vi er kede af den drejning sagen har taget. Vi er dog overbeviste om, at det er det eneste rigtige for skolen - og derfor har en enig bestyrelse truffet beslutningen, siger bestyrelsens talsperson Finn Peter Hansen i en pressemeddelelse.

Skolens medarbejdere, elever og forældre er mandag morgen blevet orienteringen om beslutningen.

De er desuden blevet orienteret om en ændret organisationsplan. Skolens daglige ledelse varetages i øjeblikket af fem personer: Konstitueret forstander: Lars Thomsen, konstitueret viceforstander: Kasper Heilmann, forretningsfører Jytte Petersen, afdelingsleder Bjarne Hansen og afdelingsleder Trine Nøddesbo.

Torsdag i næste uge, den 5. februar, holder kredsen bag skolen ekstraordinær generalforsamling for at redegøre yderligere for sagens udvikling samt besætte de tre pladser, der er ledige i bestyrelsen, efter at bestyrelsesformanden, næstformanden og et menigt medlem fornyligt trak sig.