TV der bevæger dig

Frygtet druknet: Surfer fundet i god behold

Søværnets Operative Kommando blev mandag sat ind for at finde en surfer, der var faldet af sit surfbræt ud for Rømø. Han er nu fundet i god behold og sejlet ind til stranden igen.

En 33-årig surfer var mandag aften genstand for en større eftersøgning ud for Rømøs kyst. Han faldt af sit surfbræt og politiet frygtede det værste. Men han er nu tilbage på land igen.

- Han havde fået viklet den ene fod ind i nogle af brættets liner, og det var skyld i at han faldt af brættet. Men han er tilbage på stranden igen i god behold, men forståeligt nok ret chokeret over hændelsen, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til TV SYD.

Manden faldt mandag aften af sit surfbræt og drev omkring en kilometer væk fra kysten. Det oplyste vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til TV SYD tidligere mandag aften.

- Vi fik anmeldelsen via alarmcentralen, og satte helikoptere ind for at finde surferen. Vi har fået at vide, at han ikke har haft redningsvest på, fortæller Ole Aamann.

Søværnets Operative Kommando, der ledte eftersøgningen ud for Lakolk Strand på Rømø, kan nu melde om en lykkelig afslutning på episoden.

- Surferen er fundet og reddet ind til stranden af vores redningsfartøj, oplyser Stabsvagten hos SOK.