Handicapfestival fejrer jubilæum med stjernespækket program

Handicap Løgumgårds Gøgl- og Musikfestival kan i år fejre 25-års jubilæum. Det sker med et stærkt musikprogram, cirkus og køreture i hestevogn.

Jacob Haugaard er konferencier og styrer slagets gang, når Wafande, Kandis, Southern Sound, Chili Band og Vongshøj Bandet indtager scenen til den 25. udgave af Handicap Løgumgårds Gøgl og Musikfestival.

- Det er fantastisk, at festivalen nu kan fejre 25 års jubilæum. Opbakningen er hvert år kæmpestor, siger koordinator på Løgumgård, Marianne Styrk, i en pressemeddelelse.

Handicap Løgumgård er et kommunalt bo- og beskæftigelsessted for fysisk og psykisk udviklingshæmmede i Løgumkloster.

quote

For mange er Gøgl- og Musikfestivalen årets højdepunkt.

Marianne Styrk, koordinator, Handicap Løgumgård

Festivallen er åben for alle – udviklingshæmmede eller ej - og deltagerne kommer ikke til at mangle noget. Mellem koncerterne kan gæsterne se gøgl, køre en tur i hestevogn, blive malet i ansigtet, se klovne, cirkus og meget mere.

- For mange er Gøgl- og Musikfestivalen årets højdepunkt. Derfor er det skønt, at vi sammen med de mange frivillige kan give de udviklingshæmmede nogle dejlige oplevelser i et trygt og festligt miljø - denne gang på 25. år. Det er da værd at fejre, slutter Marianne Styrk.

Du kan se programmet for festivallen på Handicap Løgumgårds hjemmeside.