TV der bevæger dig

Målmand skifter fra TM Tønder til Ribe-Esbjerg

Emil Tellerup skal fremover stå i målet hos Ribe-Esbjerg HH og forlader dermed TM Tønder.

Emil Tellerup ses her yderst til højre juble over oprykningen til ligaen sammen med TM Tønder.

Med indgåelse af kontrakten med Emil Tellerup har Ribe-Esbjerg HH fået løst klubbens akutte målmandsproblem.

Den nu tidligere Tønder-målmand og REHH har indgået en kontrakt af en varighed af halvandet år, fortæller klubben på sin hjemmeside.

Læs også TM Tønder tabte til KIF Kolding København med æren i behold

Emil Tellerup stammer fra Fyn og fik sin håndboldopdragelse i Bolbro. Senere flyttede han til GOG, hvor han var med til at spille GOG tilbage i ligaen. Herefter gik turen til Tønder, som han var med til at spille op i den bedste række.

Emil Tellerup og hans kone venter barn nummer to, og han kan om et halvt år tilføje titlen cand. mag i historie på visitkortet. Han og familien er bosat i Esbjerg på andet år.

- Ribe-Esbjerg HH er en god mulighed for at spille på et stærkt dansk ligahold med ambitioner om at være blandt de bedste. Jeg ser her en stor mulighed for at udvikle mig selv inden for håndbolden.  Det er også meget lettere, fordi vi bor i Esbjerg og jeg læser på Syddansk Universitet i Odense, så ting i mit liv bliver lettere, siger Emil Tellerup om sit klubskifte. 

Ribe-Esbjerg HH fik problemer på målmandsposten, da Jonas Hansen pådrog sig en alvorlig hjernerystelse, som han stadig lider af eftervirkningerne fra.

REHH har også skrevet kontrakt med Tim Winkler, der begynder i Esbjerg til sommer.

 

Mere sport