Morgen-rock på maskinstationen

Onsdag morgen har stor flok morgenduelige fået en usædvanlig musikoplevelse på morgenkvisten. Carpark North gav gratis koncert i maskinhallen på Gads Maskinstation i Vodder ved Skærbæk.

Koncerten i Vodder er en del af verdenshistoriens hurtigste danmarksturné, som Royal Beer står bag i samarbejde med Carpark North som en del af Tak Rock-initiativet.

Carpark North er onsdag på turné i Danmark, men det bliver ikke nogen helt almindelig turné. De skal spille otte live-koncerter rundt om i landet på kun 24 timer, og her lægger de bl.a. vejen forbi Gads Maskinstation i Vodder, hvor den rå hal skaber en perfekt stemning til en rockkoncert. Det bliver en både anderledes og vild udfordring.

Koncerten i Vodder var den tredje for Carpark North siden midnat på dagens lynturne, der fører dem hele Danmark Rundt - se alle dagens spillesteder her

Sangeren Lau Højen fra Carpark North fortalte efter koncerten, at det var en vild oplevelse at spille i maskinhallen i Vodder. Det er en helt ny oplevelse for bandet at spille i den slags omgivelser. Otte koncerter på et døgn er ikke hverdag for Carpark North.

-Det maksimale, vi nogensinde har spillet på en dag, var tre koncerter. Så fra nu af slår vi rekord for os selv. Jeg er spændt på at se, hvordan det ser ud på den ottende koncert. Jeg tror, jeg bagefter er træt, som jeg aldrig har været det før.

Hør hvad Carpark Norths forsanger Lau Højen fortæller om koncertoplevelsen.

Generelt har danskerne god mulighed for at gå til koncerter, store som små, næsten uanset hvor i landet, vi bor. Alligevel er der få steder i Danmark, der ikke har lagt scene til en rockkoncert i et år.

Tak Rock, der er et initiativ skabt af Royal Beer for at støtte rockmusikken i Danmark, vil derfor lukke hullerne, og det gør de i år i samarbejde med Carpark North ved at give rock til de rockløse steder på turnéen rundt i landet.