TV der bevæger dig

Ny sportschef og direktør til TM Tønder fundet

Tidligere landsholdsspiller Rene Hamann-Boeriths skal være sportschef i TM Tønder, som om kort tid begynder en helt ny sæson i den bedste håndboldbold-liga.

René Hamann-Boeriths bliver sportschef i TM Tønder. Foto: Arkiv, TV SYD

Mandag aften kunne TM Tønder præsentere deres nye sportschef René Hamann-Boeriths.

Dermed vender René Hamann-Boeriths så tilbage til Tønder-klubben, hvor han var cheftræner fra efteråret 2010 og ftil oråret 2012, hvor Tønder spillede i 2. division.

Den 47-årige René Hamann-Boeriths har spillet 110 landskampe for Danmark og været cheftræner for Århus GFs ligaherrer og norske Drammen. Nu kan han så også skrive sportschef på cv'et.

TM Tønder er i Håndboldligaen efter vanvittig afslutning mod Nordsjælland Håndbold. Foto: Troels Sørensen, TV SYD

TM Tønder skriver i en pressemeddelelse, at de glæder sig til, René Hamann-Boeriths begynder sit virke i klubben og kunne drage nytte af hans store erfaring og netværk.

Teamet omkring Tønder-spillerne kommer udover den nye sportschef til at bestå af cheftræner Claus Lyngsøe, assisterende træner Morten Mose, samt den nyansatte målmandstræner Dennis Klinge.

Den nye direktør for klubben bliver Alex Pedersen, som er souschef på Tønder Handelsskole. Klubben glæder sig til at benytte Alex Pedersens erfaring med administration og økonomi og evne til at samle trådene uden for banen.

TM Tønder kvalificerede sig i foråret for første gang nogensinde i klubbens historie til at spille i håndboldens bedste liga.

Den første kamp i ligaen spilles på tirsdag den 13. september på hjemmebane mod Skjern.

Mest sete på tvsyd.dk