Politiet jagter to indbrudstyve

Politiet har haft patruljevogne og hunde ude i nat i Tønder på at jagt efter to mænd midt i tyverne, som efter et indbrud flygtede først i bil siden til fods.

Natten til onsdag har politiet jagtet to indbrudstyve i området omkring Tønder.

En patruljevogn opdagede klokken 02.53 en sølvgrå Toyota Aygo med to yngre mænd i, som kørte rundt i Tønder by.

Da de ville standse den, forsøgte de to unge at undslippe, men efter en kort biljagt smider de bilen på Kongevej, og flygter fra stedet til fods. Politiet forsøger at fange dem, men uden held.

quote

Vi har desværre ikke fanget de to unge mænd, som vi er ret sikre på er de samme, som vores patruljevogn mødte, men vi har hele natten haft både patruljevogne og hunde ude at lede efter dem, og vi fortsætter efterforskningen i dag.

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

På samme tidspunkt får politiet en anmeldelse om indbrud på Østergade i Tønder, hvor beboeren kort for inden har set to unge mænd flygte fra adressen med et koben i hånden.

- Vi har desværre ikke fanget de to unge mænd, som vi er ret sikre på er de samme, som vores patruljevogn mødte, men vi har hele natten haft både patruljevogne og hunde ude at lede efter dem, og vi fortsætter efterforskningen i dag, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Mændene beskrives som værende midt i 20'erne og bar begge mørkt tøj.

Hvis man har set noget, skal man kontakte politiet på 1-1-4.