Prinsesse Marie indvier nyt undervisningscenter

Lørdag formiddag bliver snoren klippet til et nyt undervisningscenter i Tønder. Prinsesse Marie skal føre saksen og indvie Campus Tønder, der skal gøre det mere attraktivt for de unge at blive i kommunen frem for at rejse væk.

Målet med Campus Tønder er at styrke det eksisterende samarbejde mellem de tre uddannelsesinstitutioner og løfte studiemiljøet, det pædagogiske rum og i sidste ende de studerendes niveau.

Ud over Prinsesse Marie deltager også Ministeren for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby (V), der skal holde indvielsestalen.

Derudover vil der være taler af VUC Syds bestyrelsesformand H. P. Geil, Tønder Handelsgymnasium & Handelsskoles formand Peter Norman, EUC Syds formand Thorkild Jacobsen samt Tønders borgmester Laurids Rudebeck og direktør Per Jørgensen, 5E Byg.

Efter den officielle åbning er der fra klokken 11-15 åbent hus for alle interesserede hos de tre uddannelsesinstitutioner, hvor der bliver budt på foredrag, musik, rundvisninger, snacks og drikkevarer.

Se klip med Ellen Trane Nørby og Laurids Rudebeck her

Varighed henholdsvis 0.16 og 0.17

Campus Tønder