TV der bevæger dig

Rolig nytårsnat i Syd

2018 er begyndt med containerbrande og få anholdelser.

Politi og brandvæsen melder om en rolig nytårsnat med småbrande og få anholdelser. Foto: Tais Tullin, TV SYD.

Politi og brandvæsen melder om en rolig nytårsnat med småbrande og få anholdelser. Foto: Tais Tulin

Politi og brandvæsen melder om en rolig nytårsnat med småbrande og få anholdelser. Foto: Tais Tulin

1 af 3

Rundt om i Syd- og Sønderjylland er det nye år startet roligt. Politiet og brandvæsnet melder om mange, men små brande og mindre tilfælde af gadeuorden.

Lige nu har vi tre anholdte, og det er for gadeuorden og spirituskørsel, men ellers en rolig nat.

Mikkel Ross, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

- Lige nu har vi tre anholdte, og det er for gadeuorden og spirituskørsel, men ellers en rolig nat, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi Mikkel Ross til TV SYD.

Længere sydpå er året også startet roligt.

- Det har mest været brande i skraldespande og andre småbrande, men ingen indbrud eller større ulykker. En overraskende rolig nat, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Nikolaj Hølmkjær, til TV SYD. 

Hos Trekant Brand Vejle har man omkring midnat været ude til to alarmer, hvor den ene krævede slukningsarbejde i en tøjcontainer.

Det har mest været brande i skraldespande og andre småbrande, men ingen indbrud eller større ulykker. En overraskende rolig nat.

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Det er typisk, det vi ser en nytårsnat. Der er mange brande, men heldigvis kun små, siger brandmand ved Trekant Brand Lars Nissen til TV SYD.

Hos Brand & Redning Sønderjylland har der gennem natten været brand i en bil, nogle containere, en skorsten og en enkelt opvaskemaskine.

 

Mest sete på tvsyd.dk