TV der bevæger dig

Sigtet mor ikke til Tobias' begravelse

Den 21-årige mor til drengen Tobias, som mandag blev fundet død i Øster Højst, kommer ikke til sønnens begravelse. Det er hendes egen beslutning, fordi hun føler sig dømt i offentligheden.

Den sigtede mor til drengen Tobias kommer ikke til hans begravelse.

Den lille dreng begraves på tirsdag kl. 11 fra Harte kirke ved Kolding.

Moren og hendes 29-årige kæreste, som ikke var far til Tobias, er fængslet i fire uger, sigtet for dødsvold mod drengen, som blev 15 måneder. Dødsårsagen var hjerneødem efter gentagne slag mod hovedet.

- For min klient er det meget vigtigt, at fokus er på Tobias og hans afsked med verden, siger han til avisen. Der skal ikke herske tvivl om, at hun allerhelst vil være til stede i kirken under begravelsen, men på nuværende tidspunkt synes det ikke muligt, da hun allerede er dømt af offentligheden.

Forfærdeligt

Lars Nauheimer forklarer, at moderen har været nødt til at afveje hensynene til sig selv, sin familie, faderen og højtideligheden.

Den lille drenge biologiske far var forarget over forlydende om, at moren ville deltage i begravelsen. Til jv.dk siger en ven af faren, Michael Frank Nielsen, at han ville finde det forfærdeligt, hvis hun var til stede under begravelsen.

Mest sete på tvsyd.dk