Skriv en sang og vind 35.000

Der er mulighed for at deltage i en ny sangskriver-konkurrence i Tønder Kommune.

De første bidrag til den nye sangskriverkonkurrence i Tønder Kommune er kommet ind, men der er stadig mulighed for at være med i konkurrencen og måske vinde 35.000 kroner.

Rod i Tønder

Sangskriver-konkurrencen er udskrevet af Peter Schmidts legat for udøvere af ny musik i Tønder inden for jazz, beat og rock. Alle med rødder i Tønder Kommune kan deltage i konkurrencen ved at indsende kompositioner med tekst og musik inden for genrerne rock, folk, blues eller pop.

Der skal være tale om nye kompositioner, som indsenderne selv har skrevet, og hver deltager skal indsende to kompositioner.

- På nuværende tidspunkt har vi modtaget seks bidrag, og vi håber da på at komme over de 10, siger kulturskoleleder Henrik Thaysen Dam, der skal være med til at bedømme de indsendte bidrag.

Lån en optager

Bidrag skal sendes ind til Kulturskolen som mp3-lydfiler, og teksterne skal vedlægges sammen med et kort musikalsk CV. Optagekvaliteten er ikke så afgørende, og har man ikke selv mulighed for at indspille numrene, kan man låne en harddisc-recorder hos Tønder Kulturskole.

Konkurrence-deltagerne skal ikke nødvendigvis bo i Tønder Kommune i dag, men det er en betingelse, at de har rod i området. De må ikke være professionelle musikere.