TM Tønder tabte med ære i Aalborg

TM Tønder fulgte godt med de første godt 20 minutter i kampen mod Aalborg Håndbold - men måtte rejse hjem fra Nordjylland med nederlag 29-23.

Sønderjyderne kom til Aalborg med en frisk sejr over Århus Håndbold fra i søndags og fulgte godt med i de første 20 minutter af kampen - til stillingen 7-7 - men derfra tog Aalborg føringen og førte resten af kampen med et forspring på fem mål og vandt altså med seks, nemlig 29-23.

Tønder-spillerne gav dog aldrig op og tabte med ære. Efter fire kampe i ligaen har TM Tønder to points på kontoen og er placeret på 12.-pladsen. Næste kamp er lørdag 8. oktober på udebane mod GOG.

Målscorere for TM Tønder: Kristian Stoklund 6 (6), Niclas Thyssen 3, Jimmi Elmgaard 3, Rune Schrøder 3, Martin Kærgaard 2, Ulrik Nøddesbo Eggert 2, Marten Jørgensen 1, Henrik Storm Pedersen 1, Oliver Nøddesbo Eggert 1 og Nikolaj Enderleit 1.

Udvisninger: Aalborg Håndbold: 7 x 2 min.  TM Tønder Håndbold: 5 x 2 min. Tilskuere: 3.087.