TM Tønder tjente vigtigt point i kamp om overlevelse i ligaen

TM Tønder var tæt på sejr - men måtte nøjes med uafgjort 21-21 i en dramatisk kamp hjemme mandag aften mod Randers. Det gav et vigtigt point i kamp for overlevelse i ligaen.

En fyldt hal i Tønder fik dramatik og spænding, da TM Tønder og Randers mødtes i en direkte duel om ligaens sidsteplads.

Tønder ligger dermed fortsat næstsidst med ti point og ligger til at skulle spille playoffkamp om at blive i rækken, mens Randers har ni point og ligger til direkte nedrykning.

Tønder indledte kampen bedst og kom foran, hvorefter Randers kom stærkt igen. Langt ind i 2. halvleg førte Randers kampen med seks mål, før Tønder atter spillede sig op fra stillingen 13-19 og kom foran 21-20, inden Randers i de sidste sekunder sikrede sig uafgjort 21- 21 på straffekast.

Medvirkende til Tønders stærke comeback i 2. halvleg var en stor indsats af Tønders  veteranmålmand Dennis Klinge.