Tønder-forretning udvider til hele landet

Det er gang i salget af julepynt. Det får Det Gamle Apotek i Tønder til at udvide til resten af landet.

Aalborg, Aarhus, Vejle og København. Det er blot nogle af de byer, hvor det gamle apotek har åbnet midlertidige pop-up-butikker. Der sælger pynt op til jul.

Tidligere var der kun butikken på torvet i Tønder, men siden er konceptet udvidet til at dække hele landet. Pop-up-butikkerne åbner i efteråret og lukker igen efter jul. Butikkerne er nu blevet så populære, at flere byer og butikscentre har taget fat i Det Gamle Apotek, for at få dem til at åbne en pop-up-butik i netop deres by.

- Jeg tror det er fordi, danskerne elsker den hygge der er ved jultid, og de kender Det Gamle Apotek som noget, der hører julen til. Når der en butik som vores, der er specialiseret i julepynt, så rammer vi noget, som de andre butikker ikke gør, siger butikschef og dekoratør Tina Sylvester til TV SYD og fortsætter:
 
- I København er det meget turister, vi sælger til. Japanere og kinesere elsker dansk jul, og det kan vi mærke.

Naboer besøger i dag den gamle forretning i Tønder, når programmet sender en juleudsendelse direkte klokken 20:00. Her skal det udover Det Gamle Apotek også handle om byens julemand og en lokal væverske. Se med på TV SYD+ klokken 20:00 og 22:40.