TV der bevæger dig

Tønder tyvstarter på festivalen

Økonomien blomstrer igen på Tønder Festivalen. Og i dag mandag kan du få fingrene i en billet til næste års festligheder.

00:23

Der er igen sund økonomi i Tønder. Hvis du vil sikre dig en billet til næste års festival, så kan du starte nu. Foto: JENS TH

1 af 2

Økonomien har plaget en del år. Men nu går det den modsatte vej for Tønder Festivalen. Efter årets festival var der forventninger om et overskud på to en halv millioner kroner. Men tallet er tæt på fire millioner kroner. Og det har glædelige konsekvenser for festivalen.

- Resultatet betyder, at festivalen igen er selvfinansierende, siger Anker Hintze, økonomiansvarlig for Tønder Festival i en pressemeddelelse.

Festivalen har tidligere været tæt på at lukke, og derfor fik den økonomisk støtte fra kommunen. Men det har de altså ikke brug for mere.

- Vi er meget tilfredse med resultatet, og det vidner om, at det benhårde arbejde, vi i samarbejde med kommunen og vores pengeinstitut Sydbank har gennemført i relation til økonomistyring, endelig har båret frugt, siger Anker Hintze.

Billetsalget til Tønder Festival starter i dag mandag den 1. december. Du kan læse mere på hjemmesiden herunder.

Se detaljer på Tønder Festivals hjemmeside

Mere kultur