Tønders håndboldherrer sikrede en afgørende sejr

Torsdag aften SKULLE Tønder vinde, hvis de ville overleve i den bedste række. Så gjorde de lige det.

Det var en fantastisk håndboldpræstation af TM Tønders håndboldspillere, som torsdag aften sikrede holdet en afgørende sejr på 22-20 over Skive. Tønder var bagud i det meste af kampen, og halvlegsstillingen viste nådesløse12-8 til de andre.

Men i løbet af anden halvleg vendte lykken til Tønders fordel. Skive mistede sin skarphed og Tønder scorede otte mål i træk. I alt satte Tønder 14 mål ind i 2. halvleg imod Skives otte scoringer.

Ved stillingen 19-19 scorede Oliver Nøddesbo Eggert og Christian Stoklund Larsen Tønders tre sidste mål til den - for overlevelse i den bedste håndboldliga - livsvigtige sejr.

Det afgøres søndag i Tønder, når de to hold mødes for tredje og sidste gang. Vinderen tager det hele på søndag, taberen rykker ned i 1. division.

Torsdag aften sikrede Tønders håndboldherrer sig en  - for overlevelse i den bedste række - livsvigtig sejr.