TV der bevæger dig

Tondringer tabte til slutspilsaspiranter

TM Tønder tabte lørdag med 33-29 til Aarhus Håndbold. KIF Kolding København vandt til gengæld med 27-23 over HC Midtjylland. Sønderjyske tabte knebent i Silkeborg.

TM Tønders fans måtte se langt efter sejren over Aarhus Håndbold. Arkivfoto.

Udekampen i Ceres Arena i Aarhus blev for stor en mundfuld for Tønder i herrernes bedste håndboldrække. Da kampen blev fløjtet af stod der 33-29 til hjemmeholdet på måltavlen.

Det til trods for en stærkt spillende Martin Pedersen, der førte an for TM Tønder med 10 scoringer.

Aarhus Håndbold fik dermed det de kom efter: Sejren og revanchen for nederlaget i tredje spillerunde, som var TM Tønders første sejr nogensinde i herrernes bedste håndboldrække.

KIF sejrede over midtjyder

I lørdagens næste kamp i håndboldligaen spillede KIF Kolding København med Lasse Boesen som vikar-cheftræner, ligeledes på udebane, mod HC Midtjylland.

Første halvleg blev tæt. Men KIF trak fra op mod pausen, hvor stillingen var 13-10 til gæsterne.

Føringen gav KIF Kolding København aldrig slip på, og slutresultatet blev en sejr på 27-23 over HC Midtjylland. Det var KIFs tredje sejr i træk. 

Læs også Lasse Boesen afløser karantæne-ramt cheftræner på bænken

Bo Spellerberg og Magnus Landin Jacobsen blev topscorere for KIF Kolding København med hver især fem mål.

Lige ved og næsten rakte ikke helt, da Sønderjysk tabte knebent 27-26 til de forsvarende mestre fra BSV Silkeborg.

KIF Kolding har med de seneste tre sejre bidt sig fast i top 8 og indtager 6.-pladsen med tre points afstand til sønderjyske på 9.-pladsen, mens TM Tønder ligger næstsidst med tre points ned til den direkte nedrykningsplads. Der er 10 spillerunder endnu i grundspillet.

 

 

Mere sport