Uafgjort i dramatisk lokalopgør

TM Tønder lignede onsdag aften længe en vinder ude mod favoritterne fra Ribe-Esbjerg, som dog reddede det ene point til slut. 25-25 endte kampen.

I en intens fight mellem to mandskaber som kender hinanden særdeles godt, endte det med remis i det velbesøgte lokalopgør i Ribe Fritidscenter.

Efter en lige start på kampen, hvor begge hold spillede koncentreret og med stor tålmodighed, bølgede det længe frem og tilbage. Ingen af de to hold kunne rigtigt slå sig fri.

Den hårdt spillede kamp så mod slutningen af 1. halvleg ud til at falde ud til TM Tønders favør. Holdet virkede lidt skarpere og kunne da også gå til pause foran med 13-11.

Efter pausen bragte Tønder sig foran 17-14 – men igen fandt hjemmeholdet melodien og med målet af Rasmus Nielsen og Yehia Elderea sammen med to straffekastredninger af Tim Winkler, kom Ribe-Esbjerg tilbage i slutningen af lokalopgøret.

Med syv minutter igen fik Ribe-Esbjerg udvist både Kasper Nielsen og Søren Tau - og TM Tønder holder skansen, så kampen slutter 25-25, hvilket begge hold på hver sin måde kan være skuffede over - men trods alt også glæde sig over det ene point.

Onsdag i næste uge kommer Skanderborg Håndbold på besøg i Tønder Hal 2. TM Tønder har revanche til gode - og har hårdt brug for en sejr i ligaens bundstrid, hvor Tønder blot har fire point på sidstepladsen - to færre end Sønderjyske og fire efter Skanderborg.

Samme aften møder Ribe-Esbjerg i et rent vestjysk lokalopgør på udebane Skjern. Ribe-Esbjerg har på en niendeplads 11 point efter 14 kampe.