Ulrik Wilbek tilknyttet Tønder Håndbold

Håndboldlegenden Ulrik Wilbek skal være rådgiver for TM Tønder Håndbold. Et scoop kalder formanden aftalen.

Ulrik Wilbek er kendt for sine triumfer med både kvinde- og herrelandsholdet. Han stiller op som borgmesterkandidat i Viborg til november. Derfor er aftalen i første omgang begrænset til første halvdel af sæsonen.

Formand for bestyrelsen i TM Tønder Håndbold Elite, Robert Okholm, er naturligvis både glad og stolt:

 - Det er helt fantastisk, at vi kan tilknytte en kapacitet som Ulrik Wilbek. Vi kan både på og uden for banen lære utrolig mange ting af Ulrik. Han har både som træner og sportschef på allerhøjeste niveau en enorm erfaring med elitesport, og bringer en stor mængde faglighed med sig. Vi arbejder hele tiden på at udvikle TM Tønder Håndbold, og det spiller en stor rolle, at vi kan få kompetente personer tilknyttet klubben, så vi kan øge niveau på forskellige områder. Vi har store forventninger til dette samarbejde og er sikre på, at Ulrik kan være med til at løfte mange opgaver, så vi kan nå vore mål.

Ulrik Wilbeks opgave bliver primært coaching, sparring med trænerteamet omkring TM Tønders ligamandskab, bidrage med inputs omkring talentudviklingen samt være medvirkende til at både det kommercielle og sportslige niveau løftes i TM Tønder Håndbold, skriver klubben i en pressemeddelelse.