Yngre par mistænkes for røverier - politiet ventede ved bopæl

Et yngre par på 25 og 19 år mistænkes for røverier i Esbjerg- og Ribe-området. Anholdt på bopæl og fængslet.

Tasketyverier, biltyveri og indbrud.

Som en slags Bonnie & Clyde hærgede et yngre par på 25 og 19 år i de forgangne dage rundt i Ribe-Esbjerg området, og listen over formodede forbrydelser er lang.

Da det yngre par torsdag ved 19-tiden kørte ind i deres indkørsel i en landsby lige uden for Skærbæk, ventede en patruljevogn på dem.

Forud var gået et lille døgn, hvor parret efter politiets opfattelse har huseret i to stjålne biler i forsøget på at skaffe sig penge.

Politiet blev først opmærksomme på parret natten til torsdag. Her blev de tilbageholdt af indehaveren af en bed & breakfast ved Ribe. De havde forsøgt at bryde ind, men var blevet opdaget. Da politiet ankom, viste det sig, at de var ankommet i en stjålet bil. De blev dog hurtigt løsladt igen.

300 meter derfra stjal de så en pizzabil, som de fortsatte deres togt i. Ved 15-15.30 tiden forsøgte kvinden at fravriste en ung kvinde tasken ved Fakta på Randersvej i Esbjerg. To unge mænd forhindrede dog tasketyveriet, hvorpå den 19-årige kvinde stak af. Politiet hører gerne fra de to mænd og kvinden.

Dernæst blev en 91-årig kvinde væltet omkuld og frastjålet sin taske uden for Brugsen i Bramming. Gerningsmændene er set forlade stedet i en lys bil, som politiet mistænker for at være den sølvfarvede pizzabil.

Til sidst forsøgte de at fravriste penge fra en mand, der i Gredstedbro netop havde hævet kontanter i en pengeautomat. Dette lyjjedes dog ikke.

Det yngre par sidder i arresten i Esbjerg og skal kl. 11.00 i grundlovsforhør i Retten i Esbjerg.