Bornholmere på fastlandet: Besøger søde og farlige dyr i zoo

TV2-regionerne besøger hinandens sendeområder for at udforske sommerlandet. TV2 Bornholm er på besøg i TV2 ØST's sendeområde, og her byder Knuthenborg Safaripark på søde små geder, men også en farlig tigerhannen, der - hvis han fik muligheden - ikke ville tøve med at sætte tænderne i dig.

De sødeste gedekid og de farligste tigre.

Vi, fotograf Kristian Vang og jeg, ser det sjællandske sommerland, og når det handler om at finde noget til børnene, er turen selvfølgelig gået til Knuthenborg Safaripark på det smukke gamle gods Knuthenborg på Lollands nordlige kyst.

Sommer i Danmark

Her kan man opleve dejlige dyreunger helt tæt på - eller tage turen på en træbro, fem meter over jorden, og fra højden betragte dyrene i tigerskoven. Hvis man kan finde dem...

- Hvis du faldt ned til ham, siger Rebekka Fagerlund, kommunikationsmedarbejder i Knuthenborg Safaripark, da vi endelig har fundet den to år gamle tigerhan fra Holland:

- Så ville han gå efter din strube. Modsat løverne, som ville lege lidt med dig og måske give dig et kvarters tid, så ville han slå dig ihjel lige med det samme, fortæller Rebekka Fagerlund.

Turen til Knuthenborg byder på overnatning midt i parken - med udsigt til de elefanter, der tidligere har givet dem som cirkusdyr.

Safariparken giver en lille smagsprøve på verdens vilde dyreliv midt i vores alle sammens fredelige Danmark.

TV2 Bornholm besøgte Knuthenborg Safariparks tigere.
TV2 Bornholm besøgte Knuthenborg Safariparks tigere.
Foto: TV2 Bornholm