Nordjyder besøger hovedstaden: Smager på kønsformede vafler

Hen over sommeren har TV2-regionerne indgået et tværregionalt samarbejde, hvor regionerne udforsker hinandens sendeområder. TV2 Nord besøger TV2 Lorry, som hører til i hovedstadsområdet, og her får nordjyderne en usædvanlig madoplevelse.

Ikke langt fra søerne i det indre København finder vi butikken Lily & Bob. Her kan man købe en vaffel formet som enten en tissemand eller -kone.

Da fotografen Daniel Mikkelsen og jeg fik at vide, at vi skulle på tur og smage diller- og tissekonevafler, var vi først i tvivl, om det var en joke.

Men den er altså god nok.

Sommer i Danmark

Sådan her ser dillervaflerne ud.
Sådan her ser dillervaflerne ud.
Foto: TV2 Nord

Vi må indrømme, at for dælen de vafler er altså lækre. Det er dog en lidt underlig fornemmelse at sætte tænderne i en chokoladeovertrukket penis, men samtidig er det virkelig sjovt fundet på.

Det kan ikke undgås at få masser af smil på læben, lige fra at man får øje på butikken fra gaden, til man bestiller for til sidst at smage på sukkerbomben med den alternative form.

Derudover gemmer der sig samtidig hele to gode grunde bag, at de er formet som kønsdele.

Ejer af Lily & Bob, Oday Darwish, fortæller os, at de håber, at vaflerne kan hjælpe til, at flere får et mere naturligt og afslappet forhold til deres kønsorganer.

- Det er vigtigt, at børn og unge ikke tror, at det er et tabu. De skal tænke, at det er ligesom, at du har øjne, ben eller arme, forklarer Oday Darwish.

Oday Darwish fandt inspiration til sin vaffelbutik, da han hørte om to bekendte, som var på Tinder-date og snakkede om John Dillermand.
Oday Darwish fandt inspiration til sin vaffelbutik, da han hørte om to bekendte, som var på Tinder-date og snakkede om John Dillermand.
Foto: TV2 Nord

Tinder-date

Vaflen, der ligner det kvindelige kønsorgan, hedder Lily, og penisvaflen hedder Bob. 

Navnene, Lily og Bob, er pseudonymer for to af Oday Darwishs bekendte, der uden at kende hinanden på forhånd var på Tinder-date under coronapandemien. 

De gik en tur ved søerne i København, og selvfølgelig endte snakken på John Dillermand. Sådan opstod ideen til vaflerne.

Lily og Bob er faktisk flyttet sammen i dag, og de kommer nogle gange forbi og får en gratis vaffel.